Suradnja CARNeta, SCIENTIX projekta i Mreže popularizatora znanosti

Dana 19. ožujka 2015. godine u prostorijama Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARNet, održan je sastanak na kojem su sudjelovali predstavnici Mreže popularizatora znanosti g. Toni Milun i g. Davor Komerički, djelatnici CARNeta koji surađuju na projektu SCIENTIX gđa. Tina Marković i g. Jurica Vratarić te SCIENTIX ambasador g. Bosiljko Đerek.

nastavi čitati

Toni Milun gost na otvaranju ‘STO 2015’

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet u suradnji s Filozofskim fakultetom Sveučilišta u Splitu kao domaćinom i Hrvatskim pedagoškim književnim zborom - ogranak Split, organizira drugi po redu Studentski dan pod nazivom „Suvremene tehnologije u obrazovanju – STO''. Događanje STO 2015 dio je skupa Deseti dani Osnovnih škola – Prema kvalitetnoj školi, koji se održava od 23. do 25. travnja 2015. u Splitu.

nastavi čitati

Klinika za znanje

"Žele li uspješno završiti razred, polugodište je krajnji rok kada srednjoškolci moraju ozbiljno shvatiti svoje loše ocjene iz matematike, pronaći uzrok problema i poduzeti sve kako bi se izliječili od neznanja."

Kako bi taj proces bio jednostavniji, u Hrvatskoj je po prvi puta otvorena putujuća Klinika za znanje koja tijekom prosinca 2014. krenula na putovanje. Klinika za znanje organizirana je od strane Otvorenog učilišta Algebra s ciljem besplatnog dijagnosticiranja rupa u znanju učenika i savjetovanja kako da ocjene iz matematike u narednim mjesecima postanu snažne i zdrave a dijagnostiku su vodili Toni Milun i Klaudija Šarkanj.

nastavi čitati

Otvorena službena stranica MIZO-a

Dragi posjetitelji službene stranice Međunarodnog instituta za znanosti i obrazovanje,

sretni smo što vam možemo predstaviti novu internetsku stranicu www.mizo.hr na kojoj ćete moći pronaći informacije o brojnim projektima kojima se bavimo vezano za popularizaciju znanosti. Pratite nas redovito, šaljite prijedloge, pohvale, kritike i sve ostalo na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Kolačići nam pomažu pružati usluge. Upotrebom naših usluga prihvaćate našu upotrebu kolačića.