O nama

Međunarodni institut za znanost i obrazovanje, osnovan je radi provođenja inovativnih projekata na području popularizacije znanosti i obrazovanja, zaštite dostojanstva profesorske profesije te stvaranja zajednice koja će djelovati kao korektiv obrazovnoj sceni u regiji.

Koristeći Youtube platformu, pokrenuli smo projekt www.tonimilun.com koji besplatno pomaže stotinama tisuća učenika u regiji u savladavanju školskog gradiva iz matematike.

Osnovali smo mrežu popularizatora znanosti s našim partnerima "Znanstveni edukacijsko-zabavni centar Zagreb" i "Hrvatske urbane mreže" s ciljem zajedničkog djelovanja i jačanja popularizacije znanosti u regiji.

U suradnji s Hrvatskim Telekomom učenje školskog gradiva iz matematike smo "preselili" na "Video on demand" platformu MAXtv-a.

Ostvareni projekti tek su vrh "sante leda" onoga što planiramo. U skorijoj budućnosti očekuju nas projekti od izuzetne socijalne važnosti, primjerice "Ne čujem, a želim učiti" i "Moje dijete, kockar?!".

Dugoročni planovi zahtijevaju stvaranje snažne zajednice koja će osluškivati potrebe društva i osmišljavati stručna rješenja u strategiji obrazovanja. Potrebno je pronaći profesore iz ostalih predmeta te snimiti kompletno nastavno gradivo za osnovne i srednje škole, sve fakultete i sve specijalizirane obrazovne programe.

Planiramo promovirati platformu za online instrukcije na zahtjev, povezati profesore u cijeloj regiji s osobama koje imaju teškoće u učenju određenog gradiva. Na ovaj način učenici dobivaju potrebno znanje odmah iz svog doma, a učitelji prenose znanje učenicima iz svog doma. Kao posljedica ovog procesa roditeljima optimiziramo troškove, a učitelji ostvaruju legalan prihod.

Kolačići nam pomažu pružati usluge. Upotrebom naših usluga prihvaćate našu upotrebu kolačića.